Automobilių nuoma Rygos oro uoste

Rygos oro uostas yra didžiausias oro uostų Latvijoje, siūlantis keleiviams platų pasirinkimą transporto paslaugų, įskaitant ir automobilių nuomą. Oro uoste yra kelios įmonės, teikiančios automobilių nuomos paslaugas, tokios kaip „Hertz“, „Enterprise“ ir „Avis“.

Norėdami nuomotis automobilį Rygos oro uoste, jums reikės turėti galiojantį vairuotojo pažymėjimą ir kredito kortelę. Įmonės taip pat gali reikalauti depozito, kuris grąžinamas po to, kai automobilis grąžinamas. Nuomos kaina gali skirtis priklausomai nuo nuomojamo automobilio modelio ir nuomos trukmės.

Automobilių nuomos paslaugos Rygos oro uoste siūlo platų pasirinkimą automobilių, pradedant mažais miesto automobiliais, baigiant luksusiniais automobiliais ar net keleiviniais mikroautobusais. Daugelis įmonių taip pat siūlo galimybę nuomotis automobilį su vairuotoju, jei norite patogiau ir saugiau keliauti po Rygą ar aplinką.

Automobilių nuoma Rygos oro uoste gali būti patogus būdas keliauti ir turėti transporto priemonę, kai atvykstate į šią vietą. Oro uoste yra daug pasirinkimų, todėl galite rasti tinkamą įmonę ir automobilį, atitinkantį jūsų poreikius ir biudžetą. Be to, Ryga turi gerai išvystytą kelių tinklą, todėl galite lengvai pasiekti miesto centrą ar kitas populiarias vietas.

Visiškai aišku, kad automobilių nuoma Rygos oro uoste gali būti patogus sprendimas, jei norite turėti transporto priemonę, kai atvykstate į šią vietą. Pasirinkus teisingą įmonę – Rent Auto24 , galite patogiai ir saugiai keliauti naudodami nuomojamą automobilį.

Automobilių nuoma dienai

Automobilių nuoma savaitgaliui

Automobilių nuoma savaitei

Automobilių nuoma mėnesiui

Išklausydami savo klientų pageidavimus,
stengsimės pasiūlyti geriausią turimą variantą ir būti mėgstamiausia
transporto nuomos kompanija Rygos oro uoste.

Mūsų Nuomos paslaugos Rygos oro uoste

Trumpalaikė ir ilgalaikė lengvųjų automobilių nuoma.

Trumpalaikė ir ilgalaikė keleivinių 9 vietų mikroautobusų nuoma (B kategorija).

Siekdami prisitaikyti prie jūsų poreikių teiksime papildomas paslaugas:

Automobilio pristatymas iš/ į Rygos oro uostą (papildomas mokestis).

 Automobilio pristatymas iš/ į kitas suderintas vietas (papildomas mokestis).

 Automobilio nuoma darbo dienai ar kelioms valandoms…..

Pastoviems klientams taikomos nuolaidos!